Prenesena iskustva pacijenata sa:
Prevent Google recenzija i 
Prevent  Facebook recenzija

Pozivamo vas da i Vi ostavite Google recenzije, ili Facebook recenzije kako bi Vašim iskustvom pomogli drugima. Dobro je činiti dobro!

Prevent Split je za svaku preporuku...

Zbog bolova u leđima i ramenu, a po preporuci prijatelja, otišla sam na kontrolu kod dr. Matutinovića u Prevent Split. Bila sam prezadovoljna profesionalnim pristupom i razgovorom u kojem mi je doktor objasnio ulogu fascije, moguće uzroke tegoba, te uz tretman masaže pokazao vježbe za bolna mjesta. Masaže i ciljane vježbe nisu nimalo bolne, a u mojem slučaju bile su zaista učinkovite. Vježbe povremeno i dalje provodim kod kuće, a na prve naznake pojave boli ih još intenziviram.
Prevent Split je za svaku preporuku, a još jednom želim istaknuti pristupačnost, komunikativnosti i posvećenost dr. Jadrana Matutinovića. Hvala na takvom pristupu!

Anamarija KG

Mogu reći samo jedno ogromno HVALA...

Ja osobno o dr. Matutinoviću mogu reći da sreća ne znači imati, nego moći dati. Dati razumijevanje, vrijeme, strpljenje, prijateljstvo, a posebno znanje!!!!! On je čovjek kojem jednostavno morate vjerovati, jer vam se tegobe smanje ili nestanu dok ste još kod njega na “stolu”. Ja sam inače plućni i reumatski bolesnik koji je kod njega došao u nezavidnoj situaciji, da bi nakon kratkog vremena uz njegove terapije, znanje, nesebičnu pomoć i vrhunsku dijagnostiku bila takoreći preporođena (spirometrija i vršni tlak popravljeni od kritično do takoreći normalno i za zdravu osobu, a bolovi uzrokovani reumatoidnim artritisom skoro pa nestali). Mogu reći samo jedno ogromno HVALA i sreća je što ga imamo!!!!!

Vesna B

Imate problema s bolovima u leđima, koljenu, tabanu...

Imate problema s bolovima u leđima, koljenu, tabanu, itd?
Doktor ih sve otklanja, provjereno! Otklonio mi je sve bolove u tabanu (živci) te koljenu (koristeći i akupunkturu), pomogao je mome 15-godišnjem sinu nakon operacije slijepog crijeva (bolovi i utrnulost na bedru nakon operacije), a mojoj supruzi je riješio probleme s trncima u rukama i prstima te trn u peti.
Svaka mu čast, sretni smo da radi u našem rodnom gradu Splitu i želimo mi još puno uspješnih radnih godina!
Hvala vam doktore od srca, od nas troje!

Ivica D

Kod dr. Jadrana sam bila na 3 tretmana i uspio me vratit u ravnotežu....

Duže vrijeme sam se osjećala jako loše. Bezvoljnost, pospanost, teško bih se dizala iz kreveta. Tlak mi je znao skočiti 190/120, a inače imam niski tlak. Hvatale su me mučnine… Svi nalazi su bili uredni. Dijagnoza stres. Kod dragog dr. Jadrana sam bila na 3 tretmana i uspio me vratit u ravnotežu. Ne da sam zadovoljna nego pre zadovoljna. Hvala od ❤️ Moja preporuka!

Irena L

Tešku upalu ishijasa riješio mi je u dva tretmana...

Imam izvrsna iskustva sa doktorom Jadran Matutinović. Tešku upalu ishijasa (nisam mogla od bolova voziti) riješio mi je u dva tretmana. Također je tretirao štitnjaču, nakon toga imam uredan nalaz TSH. Preporuka!

Bistra R

Riješila sam u kratko vrijeme bolove u leđima, nozi i kuku...

Ja sam također bila i riješila u kratko vrijeme bolove u leđima, nozi i kuku, a smanjio mi se intenzitet i učestalost migrena, hvala Jadrane, probajte ljudi, odlično je!

Nina D

Fascinirana sam metodom MANIPULACIJE FASCIJOM...

Fascinirana sam metodom MANIPULACIJE FASCIJOM po STECCO metodi i uistinu je PREPORUČAM SVIMA s FIZIČKIM problemima. Dr. Jadran Matutinović iz Splita, doktor je opće prakse koji se bavi i ima položene razne druge zanimljive i nadasve korisne EDUKACIJE npr. Akupunktura. Ja sam bila na tretmanu s fascijama… MANIPULACIJE Fascijama po STECCO METODI. FASCIJA obavija svaki naš mišić, organ… to je ona bijela kožica na fileu od piletine. I naravno, nikako nije dobro kad je fascia UKOČENA. Ja imam ukočenu od GLAVE do MALOG PRSTA, a sinoć je dr. MATUTINOVIĆ napravio čuda u uru i po vremena… Radio mi je na vratu, ramenima, trbuhu, i malo i na nozi… Uglavnom, osobno sam OČARANA ovom METODOM kao i s doktorom koji je pristupačan, drag i realan čovjek koji itekako ZNA svoje ZNANJE!!! TOPLA PREPORUKA!!! ❤

Nina D

Već nakon prvog tretmana bol se prepolovila...

Dr. Matutinović je najbolji stručnjak za kronične boli koje ljudi trpe godinama kao i za akutna stanja. Masažom fascija i ciljanim vježbama spasio je mog supruga od strašnih bolova u kralježnici, a vjerojatno i operacije nakon puknuća diska. Već nakon prvog tretmana bol se prepolovila, a moj suprug je izašao uspravljen iz ordinacije. Nekoliko mjeseci kasnije saznali smo da dr. Matutinović može pomoći i kod problema sa štitnjačom, jer na koncu, i štitnjača se nalazi u fasciji. Već nakon prvog tretmana, vrat i lice mi više nisu bili natečeni. Ponovno su se vidjele vene i tetive vrata, a štitnjača više nije bila tako izražena, kao da se “ispuhala”. Istovremeno je sve ovo bio poticaj i antistres terapija, nakon koje sam se osijećala sretno i relaksirano. Uz ostale tehnike koje koristim ovaj tretman mi je pomogao povratiti kontrolu nad svojim životom, a to je jednako kontroli nad stresom… Sretni smo jer imamo dr. Matutinovića!

Danijela Č

Profesionalan i stručan pristup te veliko zdravstveno poboljšanje...

Nakon dugog niza godina pokušaja razno raznih terapija, manje ili malo više uspješnih, napokon sam došla u ordinaciju dr. Matutinovića, po preporukama mojih prijatelja koji su već bili na tretmanu. Sreća za mene, jer sam već nakon prvih 15 min terapije osjetila pozitivnu razliku u mojim leđima. Svima onima koji su prošli što i ja i pokušali tko zna što, topla preporuka – javite se doktoru u centar Prevent. Uz profesionalan i stručan pristup te veliko zdravstveno poboljšanje, toliko ljubaznosti i razgovora s detaljima postupka nisam doživjela od niti jednog drugog doktora kojeg sam do sada posjetila!

Marijana C

Danas sam prehodala cijelo poslijepodne...

Doktor je za priču, iznimna osoba. Danas sam prehodala cijelo poslijepodne šopingirajući. Do njegovog tretmana sam uspijevala savladati samo 200-300 m bez odmora.

Manuela V

Provjereno učinkovito, hvala dr Jadran Matutinović ...

Boška M

Ugodno, profesionalno, educirano.

But C

Sve pohvale doktoru Jadranu.

Sve pohvale doktoru Jadranu. Njegova bezbolna metoda “čupkanja” me očarala i dovela moje rame u stanje potpune pokretljivosti nakon samo dva tretmana. Ne znam da li je u stanju svakome pomoći, ali meni osobno je vratio vjeru i u ljude i u struku.

Sinisa G

Hvala doktore, najbolji si!

Moju ćer od 18 god. su bolila leđa, nakon dvi terapije bila je ka nova. Više se nije potužila na bolove, a od tada je prošla godina dana.
Hvala doktore, najbolji si! 

Vendi M

Pošaljite upit

Ako trebate otklanjanje boli i vraćanje pokreta, možete se obratiti s potpunim povjerenjem dr.med. Jadranu Matutinoviću koji koristi najsuvremenije svjetske tehnike liječenja fascije u kombinaciji sa specijalnim vježbama za živčanu strukturu te, po potrebi, primjeni nove tehnike akupunkture.