Usluge

Kod pristupa je vrlo važno imati u jednoj stručnoj osobi, liječnika, koji ima multidisciplinaran, individualiziran pristup tegobama kako u pregledu tako i u najmodernijoj i učinkovitoj kombiniranoj terapiji, sa kojom se postižu brzi rezultati.

Danas se smatra da je medicinska akupunktura jedna od najsigurnijih terapijskih metoda  koja smanjuje bol i povećava opseg  pokreta kod bolnih stanja.

Dr.med. Jadran Matutinović sprovodi i edukaciju svakog pacijenta o prepoznavanju simptoma i suzbijanju istih kako bi uz zadanu terapiju poboljšali terapijski učinak i vježbama kod kuće.

Uskoro će Prevent Split imati i dijagnostički UTZ sa detaljnim pregledom muskuloskeletnog sustava.

MOGU REĆI SAMO JEDNO OGROMNO HVALA...

Ja osobno o dr. Matutinoviću mogu reći da sreća ne znači imati, nego moći dati. Dati razumijevanje, vrijeme, strpljenje, prijateljstvo, a posebno znanje!!!!! 

Vesna B

Pošaljite upit

Ako trebate otklanjanje boli i vraćanje pokreta, možete se obratiti s potpunim povjerenjem dr.med. Jadranu Matutinoviću koji koristi najsuvremenije svjetske tehnike liječenja fascije u kombinaciji sa specijalnim vježbama za živčanu strukturu te, po potrebi, primjeni nove tehnike akupunkture. 

Kontakt

Telefon
+385 (0) 99 408 2245
Adresa

Ulica Jurja Šižgorića 20, 21000 Split

Email

RADNO VRIJEME
PON-PET
10:00 – 14:00 
16:00 – 20:00

Scroll to Top