Opća stanja

Ljudi koji žive brzim tempom  često „pate“ od simptoma neusklađenosti autonomnog živčanog sustava. Ako ova vrsta neravnoteže potraje duži period može biti odgovorna za mnoge zdravstvene probleme koji se prvo manifestiraju kroz OPĆA STANJA kaodugotrajni umor, iscrpljenost, žgaravica, nadutost, probavni problemi, problemi spavanja (nesanice)…, a zatim i kroz bolna stanja kao što su bolan i ukočen vrat i gornji dio leđa, osjećaj težine iza očiju, glavobolje, bolne i nepravilne mjesečnice… 

Manualne tehnike vezivnog tkiva (fascije) te akupunktura (po potrebi) su prirodne terapije bez nuspojava koje uspješno otklanjaju simptome i poboljšavaju opće stanje organizma. Ovim pristupom i najnovijim terapijskim metodama funkcionalnost organizma se brzo vraća u ravnotežu.

MOGU REĆI SAMO JEDNO OGROMNO HVALA...

Ja osobno o dr. Matutinoviću mogu reći da sreća ne znači imati, nego moći dati. Dati razumijevanje, vrijeme, strpljenje, prijateljstvo, a posebno znanje!!!!! 

Vesna Bozanic

Pošaljite upit

Ako trebate otklanjanje boli i vraćanje pokreta, možete se obratiti s potpunim povjerenjem dr.med. Jadranu Matutinoviću koji koristi najsuvremenije svjetske tehnike liječenja fascije u kombinaciji sa specijalnim vježbama za živčanu strukturu te, po potrebi, primjeni nove tehnike akupunkture. 

Kontakt

Telefon
+385 (0) 99 408 2245
Adresa

Ulica Jurja Šižgorića 20, 21000 Split

Email

RADNO VRIJEME
PON-PET
10:00 – 14:00 
16:00 – 20:00

Scroll to Top