Individualan pristup i humanost na prvom mjestu

Dr. Jadran Matutinović svoj je profesionalan život posvetio proučavanju i učenju fascije. Toj čudesnoj ovojnica koja obavija naše tijelo, a kojoj se tek otvaraju vrata u pristupu liječenja mnogih tegoba koje pogađaju modernog čovjeka.

Manualna terapija fascije uz kombinaciju s medicinskom akupunkturom mnoge je pacijente dr. Matutinovića doslovno rečeno povratila u život. Mnogi od njih ulazili su kroz vrata ordinacije s teškim bolovima ramena, zglobova, vrata, leđa, kukova, ali i s raznim drugim tegobama koje su ih sprječavale u normalnom životu.

Dr. Matutinović kombinirajući manualnu terapiju fascije i medicinsku akupunkturu pomogao je mnogima već i nakon prvog tretmana, a ovo su neka od iskustava njegovih pacijenata.

 

Izuzetan doktor, njegovo znanje i njegove vještine. Doktor kod kojeg nije bitna kvantiteta već kvaliteta. Uživa u svom radu i rado laicima, poput mene, objasni srž boli i kako ju izliječiti. Bol koju sam vukla 3 mjeseca, uspio je izliječiti u samo 2 tretmana. Toplo preporučam. Mateay Č

 

Moju ćer od 18 god. su bolila leđa, nakon dvi terapije bila je ka nova. Više se nije potužila na bolove, a od tada je prošla godina dana. Hvala doktore, najbolji si! Vendi M

 

Doktor je za priču, iznimna osoba. Danas sam prehodala cijelo poslijepodne šopingirajući. Do njegovog tretmana sam uspijevala savladati samo 200-300 m bez odmora. Manuela V

 

Imam izvrsna iskustva sa doktorom Jadran Matutinović. Tešku upalu ishijasa (nisam mogla od bolova voziti) riješio mi je u dva tretmana. Također je tretirao štitnjaču, nakon toga imam uredan nalaz TSH. Preporuka!

 

Zbog bolova u leđima i ramenu, a po preporuci prijatelja, otišla sam na kontrolu kod dr. Matutinovića u Prevent Split. Bila sam prezadovoljna profesionalnim pristupom i razgovorom u kojem mi je doktor objasnio ulogu fascije, moguće uzroke tegoba, te uz tretman masaže pokazao vježbe za bolna mjesta. Masaže i ciljane vježbe nisu nimalo bolne, a u mojem slučaju bile su zaista učinkovite. Vježbe povremeno i dalje provodim kod kuće, a na prve naznake pojave boli ih još intenziviram.
Prevent Split je za svaku preporuku, a još jednom želim istaknuti pristupačnost, komunikativnosti i posvećenost dr. Jadrana Matutinovića. Hvala na takvom pristupu!
Anamarija KG

 

Dr. Jadran Matutinović na prvo mjesto stavlja zdravlje pacijenta. Svakom pacijentu pristupa individualno i profesionalno. Važna je kvaliteta tretmana koja smanjuje broj ponavljanja tretmana, suradnja s pacijentom i pomoć pacijentu. Humanost iznad svega ono je što neće izostati u Prevent centru Split.

Ostale recenzije možete pročitati na https://bit.ly/3g4TNhz

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš Prevent tim

Scroll to Top